Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Φωτόπουλος συνεχίζει την.. παρενόχληση!


Στην φωτογραφία-ντοκουμέντο που τράβηξε ένας γείτονας, φαίνεται καθαρά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με το τσιγγάνικο βιολί να ξυπνάει τον Αλέξη Τσίπρα που ετοιμάζεται να τον μπουγελώσει με το ποτιστήρι (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

"Σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, προχώρησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο τελευταίος, παρά τις έντονες παρατηρήσεις, συνέχισε να κάνει καντάδες κάτω από το μπαλκόνι του. Τον κίνδυνο να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στη γειτονιά, που ήδη είχε αρχίσει να ψιθυρίζει διάφορα, επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας στην αγωγή του εναντίον του συνδικαλιστή Νίκου Φωτόπουλου, οποίος συστηματικά κάθε βράδυ με το που έπεφτε ο ήλιος, εμφανιζόταν κάτω από τα γραφεία του κόμματος και τραγουδούσε ερωτικές μπαλάντες.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην καταγγελία, το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η αναστάτωση που προκαλούσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αλλά και το περιεχόμενο των τραγουδιών, που άνετα θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς ανάρμοστο. Συγκεκριμένα, οι στίχοι μιλούσαν για «μια νέα αγάπη που γεννιέται» και «για το πάθος που καίει και κάνει στάχτη το παλιό πασοκικό πελατειακό κράτος, δίνοντας τη θέση του σε μια νέα πελατειακή ελπίδα».

Πάντως, ο Νίκος Φωτόπουλος, σε δήλωσή του, άφησε να εννοηθεί ότι δείχνει κατανόηση στην αμηχανία του Αλέξη, που ως πρωτάρης, τρομάζει από τα έντονα συναισθήματα. Και συμπλήρωσε ότι εκείνος και οι «συν-κανταδόροι» του θα καταργήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα στην πράξη. Και ότι τελικά, με την συμπαράσταση της «Αυριανής» και άλλων δυνάμεων της «ελπίδας και της αλλαγής», ο Αλέξης θα ενδώσει, «διότι», όπως κατέληξε «ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Πασοκιά».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)"

Του Νίκου Ζαχαριάδη: Μήνυση Τσίπρα σε Φωτόπουλο για παρενόχληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: