Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τι περιμένουμε από τις σημερινές εκλογές;

Μια μικρή αναβολή της πλήρους κατάρευσης και της αδυσώπητης τιμωρίας που έρχεται ολοταχώς με την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας και τις άοκνες προσπάθειες πολλών! Διάβασα σήμερα με το πρωϊνό μας τσάϊ, μια καλά τεκμηριωμένη άποψη, η οποία ναι μεν επιβεβαίωσε τους εφιάλτες μου, αλλά μου έκανε την Κυριακή (και οχι μόνο) κατάμαυρη.

Ο Έρμιππος τα λέει στα ίσια. Προβλέπει οτι οι μνημονιακοί θα σχηματίσουν κυβέρνηση, η οποία συντομα θα καταρεύσει υπό το βάρος της ασυνενοησιας τους και με τους απ'έξω να συνεχίζουν τις αδιέξοδες κορώνες. Η κατάληξη θα είναι - όπως λέει - η βαλκανοποίηση της χώρας μας με οτι αυτό συνεπάγεται. Να ένα απόσπασμα γιατί το ποστ είναι μεγάλο αλλά διαβαστερό!

"Η κυβέρνηση, λοιπόν, των "υπεύθυνων ευρωπαϊκών δυνάμεων", που σταδιακά θα εγκαταλείπεται από τους ξένους δανειστές, θα καταρρεύσει πριν από την εκπνοή του 2012, μέσα σε κλίμα ακυβερνησίας, κοινωνικής αναταραχής και ασυγκράτητης λαϊκής οργής και η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές, στις οποίες, την φορά αυτή, θα κυριαρχήσουν απόλυτα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. Πολλά από τα στελέχη των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων, που θα δουν τα ποσοστά τους κυριολεκτικά να καταρρέουν, θα έχουν ήδη συμπαραταχθεί με αυτές, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουν την πολιτική τους σωτηρία. Μια ολόκληρη χώρα θα τρέφεται και θα κινητοποιείται από ένα απλοϊκό ψέμα, αυτό της κατάργησης του μνημονίου, που δήθεν ευθύνεται για τα δεινά των ελλήνων, αρνούμενη να αποδεχθεί την πολύ διαφορετική αλήθεια.

Υπό την αντιμνημονιακή της διακυβέρνηση η Ελλάδα θα ισοπεδωθεί πλήρως σε διάστημα μικρότερο του εξαμήνου. Η ανέχεια μεγάλου μέρους του πληθυσμού θα καταστήσει την χώρα μη ασφαλή και θα διαλύσει και τις τελευταίες αυταπάτες των προνομιούχων τάξεων που θα έχουν απομείνει, για την διατήρηση των πλεονεκτημάτων τους σε βάρος των πολλών. Έτσι, κάθε μορφή αντίστασης θα εγκαταλειφθεί και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα αμήχανης οργής, που δεν θα ξέρει προς τα που θα πρέπει να στραφεί, η κοινωνία θα ειρηνεύσει και θα επανενταχθεί οργανικά στον φυσικό της χώρο, αυτόν της Βαλκανικής, από τον οποίο είχε αποσπασθεί πολιτικά μετά τον πόλεμο, χωρίς, όμως, την ταυτόχρονη πολιτισμική της απομάκρυνση."

Η προτελευταία πράξη

Καλημέρα και καλό "βόλι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: