Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Νέα έργα στις Κυκλάδες

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου για την ένταξη νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλοντος:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιταχύνονται οι διαδικασίες ένταξης έργων των νησιών των Κυκλάδων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση τους από τους αντίστοιχους Δήμους και η έναρξη υλοποίησης τους.

Τα έργα που ενταθήκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού αξιολογήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου είναι τα ακόλουθα:

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
ΦΟΙΝΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣ
732,000€
Β ΦΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ3,607.000€
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΚΑΝΤΗΝΕΛΙΕΣ” ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ450,000€
ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΝΗΣΟΥ ΑΝΔΡΟΥ5,632,000€

Τα έργα αυτά αποτελούν σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν το περιβάλλον, βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και καθιστούν ανταγωνιστικό το τουριστικό προϊόν.

2 σχόλια:

skiron είπε...

Ποιο χρήσιμο θα ήταν νομίζω,να μας γνωστοποιήσει ο κατ επάγγελμα πολιτευτής μας,για το ποιος έχει την ευθύνη της μετατροπής του άρθρου 99 (μετά την πρόσφατη τροποποίηση του), σε μέσο αναστολής της ποινικής δίωξης αλλά και καταβολής βεβαιωμένων φόρων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως από απατεώνες ολκής .

zepos είπε...

Τι πάει να πει "κατ'επάγγελμα πολιτευτής";
Οι Κυκλαδίτες τον ψηφίζουν χρόνια τώρα. Άλλο αν δεν συμφωνείς εσύ ή άλλοι με την εκλογή του.

Καλύτερα να μας έγραφες με στοιχεία τι ακριβώς έγινε με την περίφημη τροποποίηση και ποιός κατά την τεκμηριωμένη σου άποψη, "απαλλάσει" απατεώνες ολκής με την υπογραφή του.. Έτσι είναι το σωστό και οχι να πετάς αέρα... και οτι πιάσει..