Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!


"Βιολογικό μέλι στη Βαυαρία μετατράπηκε σε μεταλλαγμένο εξαιτίας επιμόλυνσής του από μεταλλαγμένο αραβόσιτο. Το περιστατικό συνέβη σε μελισσοκόμο της Βαυαρίας, ο οποίος από ιδιοκτήτης εκμετάλλευσης μελισσοκομείου οικολογικού χαρακτήρα κατέληξε ως παραγωγός μεταλλαγμένου μελιού."

Το διαβάζεις και αρχίζεις να "ζορίζεσαι".. Φανταστείτε λοιπόν να επιτραπούν και στην Ελλαδίτσα τα μεταλλαγμένα, να έχεις τα μελισσάκια σου κοντά σε καλλιέργειες με σπόρους από την ΜΟΣΑΝΤΟ και εκεί που έλεγες οτι πουλάς ή τρως αγνό παρθένο μέλι, στην ουσία να κοροϊδεύεις! Οχι μόνο την πελατεία σου αλλά και το ίδιο σου το σπίτι!

Ο άτυχος Γερμανός μελισσοκόμος προσέφυγε στην δικαιοσύνη ζητώντας φυσικά το δίκιο του, οτι δηλαδή αυτός ΔΕΝ έφταιξε που το μέλι του νοθεύτηκε.. Η δικαιοσύνη είναι στραβή(!) οπως ξέρουμε και ο Γερμανός εισαγγελέας απεφάνθη:

"Συγκεκριμένα ο γενικός εισαγγελέας διευκρινίζει ότι "ένα τρόφιμο το οποίο περιέχει υλικό προερχόμενο από γενετικώς τροποποιημένο φυτό πρέπει να θεωρείται πάντοτε, ανεξαρτήτως του εάν η πρόσμειξη ήταν ηθελημένη ή μη, ότι αποτελεί τρόφιμο που παράγεται από γενετικά τροποποιημένο οργανισμό", και επισημαίνει ότι "ο κίνδυνος που ενέχουν τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα για την ανθρώπινη υγεία είναι ανεξάρτητος από την ενσυνείδητη ή μη προσθήκη σε αυτά του εν λόγω υλικού που προέρχεται από γενετικώς τροποποιημένο φυτό"."

Με άλλα λόγια φίλοι μου, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τίποτα! Όσοι έχετε τα μελισσάκια σας κοντά σε καλλιέργειες, να είσαστε υπ'ατμόν!

Η είδηση ΕΔΩ: www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: