Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μυκόνου

"Μύκονος, 29-10-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010, η νεοσύστατη Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου διοργάνωσε την πρώτη της πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μυκόνου. Επιθυμία των διοργανωτών ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μυκόνου να παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις των συνδυασμών τους στις θεματικές ενότητες: Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Νεολαία. Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν θετικά με την παρουσία τους οι τρείς εκ των τεσσάρων Υποψήφιοι Δήμαρχοι Μυκόνου κ.κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας, Αντώνης Κουσαθανάς και η κα Δέσποινα Νάζου. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανδρέας Φιορεντίνος δεν παρέστη λόγω κωλύματος, ωστόσο εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόσωπο του συνδυασμού του κ Αναστάσιο Συριανό, όπως έγινε αμοιβαία αποδεκτό από όλους τους συμμετέχοντες προ της ενάρξεως.

Η βραδιά ξεκίνησε με εισήγηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μυκόνου αναφορικά με την σπουδαιότητα της εκδήλωσης για την κοινωνία της Μυκόνου καθώς και με ανάλυση του νέου τρόπου ψηφοφορίας για τον Δήμο Μυκόνου που εισάγεται με το σχέδιο «Καλλικράτης». Στην συνέχεια διαβάστηκαν οι λεπτομέρειες τις διαδικασίας. Ο κάθε ομιλητής είχε στην διάθεσή του 7 λεπτά ανάλυσης - παρουσίασης του προγράμματός του συνδυασμού του στις παραπάνω θεματικές ενώ η σειρά των ομιλιών καθορίστηκε κατόπιν κλήρωσης. Στην συνέχεια διεξήχθη δευτερολογία διάρκειας 3 λεπτών, όπου κάθε ομιλητής είχε την δυνατότητα να συμπληρώσει στοιχεία στις αρχικές τοποθετήσεις ή να σχολιάσει τις τοποθετήσεις των ανθυποψηφίων του. Σε όλους τους ομιλητές δόθηκε παραπάνω χρόνος ομιλίας εφόσον ήταν απαραίτητο για την ομαλή ολοκλήρωση των τοποθετήσεών τους.

Σε όλη την διαδικασία της εκδήλωσης επικράτησε πολιτικός πολιτισμός, προσήλωση και σεβασμός στους ομιλητές, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία για το αύριο του νησιού μας. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε σπουδαία και η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και σε καμία περίπτωση η αντιπαράθεση και ο διαξιφισμός. Σκοπός μας ήταν η ανάδειξη του προγράμματος των συνδυασμών ώστε ο νέος και κάθε πολίτης να προσφύγει στις κάλπες συνειδητά και υπεύθυνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε με επιστολή του ο Βουλευτής Ν. Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μυκόνου δεσμεύεται ότι θα παραμείνει παρούσα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του νησιού μας με γνώμονα πάντοτε την προάσπιση και την προώθηση των συμφερόντων των νέων ανθρώπων.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μυκόνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: