Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

«Σύμβουλος του Ελληνα πρωθυπουργού ένοχος για υπόθαλψη εγκληματία»!

Ο τίτλος στην ιστοσελίδα του CNN, αρκεί για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς! ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ .. ΡΟΜΠΕΣ!

Και να φανταστεί κανείς ότι ο κ. Κεφαλογιάννης «συμβούλευε» τις προάλλες τον πρωθυπουργό «να κάνει κάθαρση» και να «διώξει όσους προσβάλλουν την παράταξη»…
Θα μας τρελλάνουν αυτοί ρε!

Εν τω μεταξύ, ως γνωστόν... αυτή η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης... Και ιδού η απόδειξη από τον καταδικασθέντα κ Κεφαλογγιάνη:
    «Είναι μια σκευωρία και μια στημένη δίκη. Ουσιαστικά σήμερα καταδικάστηκε ο κοινοβουλευτισμός. Το μόνο για το οποίο στενοχωρήθηκα και πικράθηκα και νιώθω οργισμένος είναι γιατί ό,τι ο λαός μου χάρισε 50 ολόκληρα χρόνια, κρίνοντας τη συμπεριφορά μου και την αγωγή μου, την προσωπική, την οικογενειακή, την πολιτική, θέλησαν σήμερα να μου την αμαυρώσουν. Και κυρίως ο κ. εισαγγελέας. Αλλά, πρέπει να ξέρουν ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία της κρίσης της δικαστικής σε δεύτερο βαθμό. Ελπίζω να βρούμε εκεί δικαστικούς λειτουργούς που πράγματι να τιμούν τη θέση τους και να αποδίδουν το δίκαιο, όπως έχουν ορκιστεί».

O κ.Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε, πρωτοδίκως, σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή γιατί κατηγορήθηκε από αστυνομικούς ότι ζήτησε προνομιακή μεταχείριση για χασισοκαλλιεργητή των Ζωνιανών!

Άλλοι κάνουν τις "θυσίες" για τα τέκνα τους και άλλοι για τους ψήφους!!

6 σχόλια:

manos είπε...

Ολα εδω πληρωνονται φιλε μου και αργα η γρηγορα λαμπει η αληθεια.Μπραβο στους δικαστες που δεν ψαρωσαν με το μεγεθος του ατομου και πιστευω το ιδιο να κανει και το εφετειο.

glam είπε...

Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την χώρα είναι ότι δεν πλήτεις ποτέ.

Μπορεί να μας στοιχίζουν λίγο παραπάνω, αλλά δεν μας αφήνουν να βαρεθούμε στιγμή...

markos aliprantis είπε...

Άκουσα το μεσημέρι στις ειδήσεις τί είπε στην Κ.Ο της Ν.Δ.Αυτό που κατάλαβα ήταν οτι θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο μιά και δεν αναφέρθηκε σε κανένα θέμα που απασχολεί τους Έλληνες (ακρίβεια,ανεργία,πετρέλαιο,αυξήσεις στις ΔΕΚΟ).
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

markos aliprantis είπε...

Ξέχασα το πρωΐ ρώτα τον Καζακίδη πρέπει να ήρθε η σακκούλα.

zepos είπε...

Γεια σου Μάρκο
Πήγα στον Σάκη το πρωί. Δεν ήλθε ακόμη. Τον έχεις πάρει και τηλέφωνο μου είπε έτσι;

Αυτό που με τρόμαξε στ'αλήθεια ρε σεις με τα λεγόμενα της πρωθυπουργάρας μας στην ομιλία του, είναι οτι είπε:
"Γνωρίζω πολύ καλά την άσχημη κατάσταση της οικονομίας. Έχω όμως ένα πλήρες και .. συγκροτημένο σχέδιο για το τι θα κάνουμε.."

Ωχχχχχ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

Μπορώ να θυμηθώ φράσεις τους παρελθόντος: Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι... Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται .Το μόνο που αλλάζει κάπου - κάπου , είναι οι πρωταγωνιστές! Δυστυχώς οι κομπάρσοι είναι πάντα οι ίδιοι ... ο απλός λαός .