Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Τσίπρας στη Μύκονο..


Με τον Δήμαρχο Μυκόνου

«Ψυχραιμία, παιδιά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα μόλις πληροφορήθηκε τη δημοσκοπική κάμψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: Θα κάνω τη θυσία και θα πάω στη... Μύκονο.. Ε.. όσο νάναι θα με ακολουθήσουν τα ΜΜΕ, Μύκονος είναι αυτή, θ'άρθει το Σταρ, θα μπεί και καμιά φωτογραφία... θα πάρουμε τ'απάνω μας!!
Λέω τώρα!!

Πηγή: Δήμος Μυκόνου

6 σχόλια:

dimitris-r είπε...

Μην προτρέχεις σύντροφε.

Αον. δεν έφερε μαζί του κανάλια αν και θα μπορούσε αφού τον κυνηγάνε έτσι κι αλλιώς.

Βον. Ούτε η Αυγή χτες δεν είχε φωτογραφία από τη Μύκονο παρά μόνο μια από τη Σύρα στόλιζε το κείμενο που αφορούσε Σύρο-Μύκονο.

Γον. Στον Κήπο του Μελετόπουλου ήταν κόσμος από το ΠΑΣΟΚ αλλά και την υπόλοιπη Αριστερά και παραδοσιακοί Δεξιοί. Παρέμβαση έγινε κι από μέλος του ΚΚΕ.


Δον. Φορείς όπως Σύνδεσμοι Εμπόρων, Εστιατόρων, Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων Δωματίων, Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων ...ως γνωστόν δεν είχαν προβλήματα να καταθέσουν.

Εον. Όταν θα 'ρθει να μιλήσει ο Παπανδρέου ή αν δεν προλάβει(!), έστω ο Βενιζέλος που είναι και παλιός φίλος, θα είμαι παρών.


Στον. Πότε θα αλλάξεις Blogspot... το πράμα που δουλεύεις δεν μ αφήνει να βάλω την καινούργια(!) μου σελίδα www.karvouna.wordpress.com

Ζον. :-)

zepos είπε...

Δεν προτρέχω.. Το είδα έτσι..
1ον Τα γκαλοπικά νέα ήταν στα κάτω τους
2ον Μια επίσκεψη στη Μύκονο πάντα οφελεί..[!]
3ον Ήταν έτοιμος να πει πολλά (έτσι λένε οι πληροφορίες) αλλά η μικρή προσέλευση τον φρέναρε..όπως φρέναρε και την δημοσιότητα.
4ον Δεν ξέρω τι είπε στον Δήμαρχο.. Μάλλον εκεί έπρεπε να τα πει ΟΛΑ!
Τ'άπε;

Στους συνδέσμους μου έχω την νέα σου σελίδα.. Ο παλιός ο γάϊδαρος περπατησιά νέα δεν κάνει!

dimitris-r είπε...

Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας αλλά δεν είναι και για θάνατο: 150 είναι λίγοι, έχεις δίκιο. Έπρεπε να 'ναι τουλάχιστον 10.000, αλλά σχετικά με τα γκάλοπ κάποιοι παίζουν παιχνίδια και το ξέρεις και όταν τα δείχνουν προς τα πάνω και προς τα κάτω και δεν μιλώ αναγκαστικά για του Συρριζα τα ποσοστά μόνο.

Υ.Γ. Αλλά έχεις και τα δίκια σου το 11,5% είναι ξεφτίλα νούμερο... Μα ούτε καν' 12; τσ τσ τσ!
:-)

zepos είπε...

Τα δημοσκοπικά νούμερα του φετεινού καλοκαιριού πρέπει ο Συν να τα βάλει σε περίοπτη θέση, γιατί μάλλον δεν θα τα ξαναδεί.. Γνώμη μου έτσι;
Αν είδες χθές τον πανικό στο βλέμμα του Αλαβάνου όταν κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για το Βατοπέδιο.. θα το κατάλαβες..

Όσο για τον νέο σας, η μόνη φωτο που του ταιριάζει είναι μια πολύ "ομορφη" με τα κορτσούδια στον κήπο που ξάνοια νωρίτερα στο e-mykonos.gr

zepos είπε...

Για πιο σωστή ..παρατήρηση!

dimitris-r είπε...

Υπάρχει πρόβλημα με τα κορτσούδια έχεις δίκιο. Είναι το μέλλον!

Ενώ για τον πανικό τί να πω "είναι βαριά η καλογερική".
Προσωπική άποψη: Τα ψηλά ποσοστά είναι κατάρα και για τον Σύριζα, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ. Αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι αλλού και απ' αλλού ...τι να πεις!